Един пояс един път Things To Know Before You BuyП.П. За основа на този монолог са използвани части от “Капиталът” на Карл Маркс. Една книга, която би било добре всеки да прочете.

The Betelgeuse technique has think of A further form of democracy. The governors there are actually precisely the same, the top positions are inherited from father to son plus the voters only pick out the type of social process or ideology which is going to govern them. The governors don’t intellect this provided that They can be those people who are to control. One of several elders, 100 and 10 yrs previous, instructed me that there was no social system he hadn’t been from the lead of. A fascinating factor is The truth that the governors do not try and enrich and create the philosophical bases of different ideologies.

И защо се взривяват, от какъв зор . . ? Можеха да се предадат доброволно, като Жоро Милионера, дето го хванахме, а ако не желаят поне да си бяха тръгнали като братя Галеви, по живо по здраво, кой от къде е, а те се взривяват!!! Взривяват се .

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

крещеше Миро по микрофона – аз първи влязох в останките на тази изгоряла банка, за да ви направя съпричастни на тази трагедия на банкнотите. Незнайно колко банкноти са пострадали при този вандалски акт. Ето тука вие първи виждате останки от изгорелите банкноти и парчетата от счупената бутилка узо, използвана за направата на все по-популярният сред гръцките вагабонти, коктейл Молотов.

– Ние имаме ясна програма за реализиране на нашата информационно-рейтингова стратегия. Първо, ще наемем специалисти, които да създадат фейсбук акаунти на всяко едно министерство, агенция и каквато и да е друга държавна структура, както и, разбира се, на по-важните и отговорни фигури в нашето правителство и управленска машина. Ще наемем персонал, който постоянно да обновява статусите по тези профили, да ги популяризира и да отговаря на гнусните манипулации, ширещи се в мрежата.

Страшна ли е революцията? Да страшна е! Особено тогава, когато е назрял момента тя да се състои. Но кога идва този момент – Тогава когато не можете да различите управляващите от мафията. Тогава, когато тези които са призвани да въздават правосъдие извършват престъпления. Тогава, когато законите се прилагат съобразно тежестта на кесията, а не съобразно тежестта на прегрешението. Тогава, когато затворите са пълни с кокошкари, а улиците с мафиоти. Тогава, когато на народа се казва, че не разбира, че не е компетентен, че не знае какво иска и затова само трябва да слуша и да изпълнява. Тогава когато интересите на обществото, са поставени в подчинение на интересите на парите. Тогава когато работодателите четат законите така, както дявола чете евангелието.

Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе.

Именно капитализмът, който ние изградихме, уби частната собственост, унищожавайки възможността човек сам да задоволява насъщните си нужди, да работи за себе си, а не за заплата. Капиталът, ръка за ръка с конкуренцията, убива всяка съпротива на тези, които искат да се хранят от собствения си труд. Днес, господа, ние направихме това невъзможно. Днес никой не може да притежава собственост, ако разчита единствено и само на собствения си труд.

Лихварите така са направили своята система, че веднъж влезли в нея вие сте обречени да им служите до смърт и до гроб. Направена е така, че обричате на робство и децата си.

Защо те не намалят печалбите си, за да бъдат конкурентоспособни. Тук трябва да уточня какво е печалба. Печалба е това, което ви остава на разположение като парична сума, която можете да ползвате така, както намерите за добре, това е напълно свободен паричен ресурс. Вие като работник не притежавате такъв ресурс. Заплатата, която получавате в името на конкурентоспособността си, отива изцяло за покриване на насъщните ви нужди, че дори и не достига, и не остава и петаче за лични удоволствия или спестяване. В този смисъл вие не печелите от труда си – цялата печалба от вашия труд отива за вашия работодател, защото той е единственият, който успява да използва една част от придобитите финансови средства напълно свободно, изцяло по своя воля и за задоволяване на личните си прищевки.

Честно казано, на този етап на мен България ми прилича на една стара къща с пропукани стени и течащ покрив – по-лесно е да я събориш и да построиш нова, отколкото да я поправиш, а и едно укрепване само би изместило във времето неизбежната й разруха.

И едните, и другите желаеха запазване на статуквото, без да разбират, че настъпващата промяна бе един click here естествен процес, че това, което всъщност се случваше, нямаше как да не се случи. И че огромният проблем, който им пречеше да осъзнаят същността на случващото се, бе скоростта, с която се случваше.

Смея да кажа, че това е война, информационна война, а всяка война изисква средства, така че докато победим, аз съм готов да вземам средства от която и да е друга сфера на държавното управление и да ги насочвам за постигането на една благоприятна информационна среда за работа на нашето правителство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *